O NAMA

O NAMA

 

EKO-VODOINŽENJERING je osnovan 1992. godine u Beogradu, kao privatna, samostalna porodična kompanija za proizvodnju i montažu opreme za infrastrukturne projekte.

Proteklih godina EKO-VODOINŽENJERING je profesionalno napredovao i danas zauzima lidersku poziciju na tržištu regiona kao pouzdan partner koji garantuje kvalitet, poštuje rokove i posluje u okvirima predviđenog budžeta.

Aktivnosti EKO-VODOINŽENJERING pokrivaju Inženjering, Proizvodnju opreme, Montažne radove i Servisne usluge.

EKO-VODOINŽENJERING obezbeđuje širok spektar usluga u oblasti tretmana gradskih otpadnih voda, pitkih voda i industrijskih otpadnih voda uz ispunjenje najviših nacionalnih i međunarodnih standarda.

Izgradnja objekata za tretman voda je multidisciplinaran posao, a EKO-VODOINŽENJERING uspešno sarađuje sa međunarodnim kompatibilnim i/ili srodnim kompanijama, razvijajući sistematična, ekonomična i racionalna rešenja, koja su u skladu sa zahtevima i ciljevima Klijenta.

EKO-VODOINŽENJERING koristi dugogodišnje praktično iskustvo stečeno realizacijom brojnih infrastrukturnih projekata kako bi se postigla uspešna i isplativa implementacija.

Ciljna tržišta EKO-VODOINŽENJERING su energetski sistemi, komunalna preduzeća za tretman voda i otpadnih voda, industrija papira, industrija farmaceutskih proizvoda, mlekare, uljare, pivare, rafinerije, prerađivači metala i drugi klijenti koji brinu o zaštiti životne sredine.

Poslovnu kulturu EKO-VODOINŽENJERING karakterišu:

• Timski rad
• Poštovanje rokova
• Prilagođavanje zahtevima klijenta
• Kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih
• Negovanje samoinicijative
• Inovativnost i fleksibilnost u radu